cloud mangement platform
Indoor wireless access point
L3 10G managed ethernet switch
Wi-Fi 6 wireless solution
25G 100G Data Center ToR switch

NAHA MILIH KAMI?

Suplier Produk Komunikasi Data Hiji-Stop

Ethernet Switch

Ethernet Saklar

Didorong téknologi

Enterprise

Pausahaan

Wifi

TENTANG KAMI

DCN - Yunke

Yunke China Information Technology Limited (Ngaran baheula salaku DIGITAL CHINA NETWORKS LIMITED, DCN pondokna), salaku cabangna Digital China Group (Kodeu saham: SZ000034), mangrupikeun peralatan komunikasi data anu paling penting sareng panyadia solusi. Asalna ti Lenovo, DCN diawalan kana pasar jaringan di 1997 kalayan filsafat perusahaan "Berorientasi Klién, didorong Téhnologi sareng Service-preferensi".

KATEGORI PRODUK

Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami